COUPES bij kim

STAAT VOOR KWALITEIT

Balmain Hair

Meer dan 40 jaar professionele ervaring.
Het Balmain Paris fashionhuis is opgericht in 1945 door Pierre Balmain en is bekend om zijn vrouwelijke, gedurfde en elegante stijl. Onder leiding van Steward en Richard Guliker ontwikkelde Balmain Hair zich tot een toonaangevende speler op het gebied van haartoevoegingen en haarverlenging.

Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label combineert Balmain hair haarproducten met de laatste catwalk trends. Balmain Hair legt de lat voortdurend hoger om te zorgen voor een uitmuntende kwaliteit. Elk detail én perfectie is zeer belangrijk. Alleen zo blijft de kwaliteit van de luxueuze producten gewaarborgd.

Coupes-bij-Kim_kapsalon-hairstyling_dames-Balmain-02
Coupes-bij-Kim_kapsalon-hairstyling_dames-Balmain-01

Balmain en Coupes bij Kim

Coupes bij Kim werkt met de drie meest populaire professionele applicatiesystemen;
Double Hair, Système Volume, Tape Extensions en met de Ready to Wear collection. Daarmee creëren wij volumineus, glanzend en desgewenst langer haar.

De haarstukken van 100% echt haar worden gemaakt van de beste kwaliteit haar. Het is makkelijk te stylen en te krullen, net als normaal haar. 

Coupes bij Kim is  gespecialiseerd in haar van dames, heren en kinderen.

Wij nodigen u daarom van harte uit eens bij ons  in onze salon te komen voor een kennismaking.

Balmain Hair Aftercare

Balmain Hair Aftercare en tools bestaat uit shampoo’s, conditioners, stylingsproducten en borstels, kammen, föhns en styltangen.

De Balmain Hair Aftercare haarverzorging is speciaal ontwikkeld om extra voeding te geven om het haar gezond, glanzend en mooi te houden.

Kortom; Welkom in de wereld van Balmain Hair fashion.

Coupes-bij-Kim_kapsalon-hairstyling_heren-Balmain-01

Meer informatie of een afspraak maken?