COUPES bij kim

EEN BELEVING VOOR HAAR & MIND

Wat wilt u absoluut niet?

Het team van Coupes bij Kim kiest weloverwogen voor een andere benadering van de klant. Niet de vraag "Wat wilt u?" staat voorop, maar de vraag "Wat wilt u absoluut niet?".

Daarmee ontstaat de ruimte voor het creëren van een coupe die uw persoonlijkheid tot leven brengt. Een goede coupe vergt creativiteit, tijd en energie. Dat investeren we graag in u.

kapsalon-hairstyling_Wella-Oolaboo-05_Coupes-bij-Kim
kapsalon-hairstyling_Wella-Oolaboo-06_Coupes-bij-Kim

Natuurlijke aandacht

De kunst van haarvormgeving draait om het combineren van de unieke eigenschappen van uw haar. Het belangrijkste hierbij is een goede coupe. De coupe wordt versterkt door de kleur van het haar, de veerkracht en glans. Zo ontstaat er een vorm met een natuurlijke indruk.

Belangrijk is dat coupe en kleur harmoniëren en daarom worden uitsluitend de beste kleurproducten gebruikt.

Daarnaast is de verzorging van uw haar erg belangrijk. Wij nemen graag alle tijd en aandacht om dit aan u uit te leggen, te laten zien en te beleven. Zo kunt u ook thuis uw haar maximaal verzorgen, want een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond haar.

Behandelingen

Het team van Coupes bij Kim beheerst de fijne kneepjes  van het vak. U kunt bij ons terecht voor knippen, kleuren en föhnen.

Of verwen u zelf eens met een heerlijke hoofdhuidmassage met etherische oliën, deze beleving en totale ontspanning is goed voor lichaam en geest. 

kapsalon-hairstyling_Wella-Oolaboo-13_Coupes-bij-Kim
Oolaboo-SQ_Coupes-by-Kim-Zwolle_kapsalon-hairstyling