COUPES bij kim

STAAT VOOR KWALITEIT

Haarvormgeving tot in de puntjes

Eigenaresse Kim Notrot werkt al vele jaren op het hoogste niveau in het kappersvak. Haar passie en professionele kennis deelt zij met haar team. “Wij maken met elkaar de echte haarbeleving voor onze klanten mogelijk”.

Onze vakkennis blijft op peil dankzij trainingen, cursussen en het bijwonen van demonstraties. Zo weet iedere klant van Coupes bij Kim zich verzekerd van de jongste trends in haarvormgeving.

kapsalon-hairstyling_Wella-Oolaboo-04_Coupes-bij-Kim
kapsalon-hairstyling_Wella-Oolaboo-01_Coupes-bij-Kim

Buitengewone aandacht

Coupes bij Kim bestaat sinds december 2016 en is gevestigd aan de Burgemeester van Tuinenplein 12 te Kampen. U voelt zich er direct thuis dankzij de persoonlijke ontvangst en de buitengewone aandacht die u er krijgt.

Terwijl u geniet van een mooie koffie, thee of de Japanse Matcha thee van Oolaboo worden uw wensen besproken. Vervolgens krijgt u een persoonlijk advies over de coupe en de verzorging dat optimaal aansluit bij uw gezichtsvorm, persoonlijkheid en haartype.

Kwaliteitsproducten

Omdat bij Coupes bij Kim uitsluitend het beste goed genoeg is voor uw haar werkt Coupes bij Kim met de producten van Oolaboo.

Oolaboo-SQ_Coupes-by-Kim-Zwolle_kapsalon-hairstyling
kapsalon-hairstyling_Wella-Oolaboo-09_Coupes-bij-Kim